Dobrodošli u Blanco svijet sudopera - gdje dizajn susreće vrhunski kvalitet u modernim kolekcijama koje će oživjeti vaš prostor.

Izvanredan dizajn, beskompromisan kvalitet!

Blanco sudoperi donose perfekciju u svakom detalju. Naša paleta modernih kolekcija obuhvata vrhunske materijale i inovativne dizajne, stvarajući ne samo funkcionalne elemente, već i umjetnička djela koja će oplemeniti vaš prostor. Odaberite Blanco i doživite spoj elegancije i izdržljivosti koja će trajati generacijama.

CLARON

U seriji Blanco CLARON sudopera, okrugli uglovi ne izazivaju nelagodu, već stvaraju jedinstven dizajn. Duboka zdjela i uski radijusi koji prelaze u ravne linije daju ovim sudoperima od nehrđajućeg čelika nezamjenjiv izgled.

ANDANO

Funkcionalna elegancija – zdjela od nehrđajućeg čelika sa svime što vam je potrebno.​

ETAGON

Genijalna višenamjenska posuda sa privlačnim karakteristikama. Ovaj sudoper sa višenamjenskim nivoima se ističe svojim integrisanim stepeništem, koje stvara izuzetno praktičan dodatni nivo. 

DALAGO

Čisti dizajn sa obiljem prostora i pribora. Veliko i robusno posuđe ne predstavljaju nikakav problem za ovaj sudoper, gdje možete udobno čistiti i najzahtjevnije kuhinjske alatke. Pogledajte sve modele i boje ovog sudopera.

DANA

Rješenje za uštedu prostora za svaku kuhinjsku potrebu. U klasično jednostavnom izgledu, ovaj sudoper od nehrđajućeg čelika nudi prostranu zdjelu dovoljno veliku za nespretno posuđe, plehove za pečenje ili lonce.

COLLECTIS

Svakodnevno pripremite svježu hranu na sudoperu. Model COLLECTIS otvara potpuno nove mogućnosti za pripremu hrane za kuhanje i rukovanje otpacima hrane u kuhinji. Ovaj sudoper je jedinstveno praktičan sistem.

DELTA

Najbolji ugaoni sudoper. Omogućava vam da maksimalno iskoristite često nedovoljno cijenjeni ugaoni prostor vaše kuhinje. To je sve zahvaljujući genijalno dizajniranoj ergonomskoj konfiguraciji funkcionalnih područja.

AXIS

Pranje, sjeckanje, sortiranje, ocjeđivanje – ovaj sudoper vam omogućava pripremu svega što vam je potrebno za kuhanje, a da pritom ne zauzima previše prostora na radnoj površini. 

DINAS

Harmoničan, vječni dizajn. Izaberite Blanco DINAS za vječni dizajn od nehrđajućeg čelika. Sa svojim harmoničnim dizajnom, ovaj sudoper gotovo neprimjetno se uklapa u vašu kuhinju, nudeći tako vrhunski kvalitet u obliku i funkcionalnosti.

ELON

Puno prostora u kompaktnom dizajnu. Sudoper ELON impresionira svojim neobičnim izgledom i velikim kapacitetom, uprkos svojim kompaktnim dimenzijama. Idealan je za male kuhinje. Doživite moderan i pažljivo osmišljen dizajn ove kolekcije.

FARON

Savršeno se uklapa u dizajn kuhinja u rustičnom stilu. Karakteristični dvostruki utori podsjećaju na paneliranje, ali sudoper ipak ima svijetli, linearni izgled. Sa svojim tradicionalnim stilskim dodirima, FARON je savršeno usklađen sa modernim kuhinjama.

AXIA III

Ergonomski BLANCO Axial koncept omogućava vam fluidniji rad zahvaljujući revolucionarnom rasporedu glavne zdjele, dodatne zdjele i dijela za ocjeđivanje, čime osigurava veću učinkovitost.

FAVUM

Funkcionalan i moderan dizajn. Zauzimajući malo prostora, ali nudeći najveću moguću korisnu površinu, ovaj asortiman se pokazuje kao idealan izbor i za male kuhinje. Baršunasti kameni osjećaj također čini ovaj Silgranit sudoper primamljivim elementom.

LANTOS

Praktičnost s mnogo dodatnih opcija. Čiste linije, elegantan dizajn od nehrđajućeg čelika i privlačna cijena – Blanco LANTOS je impresivan u svakom pogledu. Ovaj asortiman sudopera savršeno se uklapa u moderne dizajne kuhinja.

LEGRA

Vječni klasik svijeta sudopera. Sudoperi iz asortimana Blanco LEGRA su impresivni na svakom nivou – vječni dizajn Silgranit zdjela postavlja uočljive akcente u kuhinji klasičnog stila. Materijal je posebno otporan na prljavštinu i lako se čisti.

LEMIS

Jasan dizajn i prostrane radne površine: moderan dizajn od nehrđajućeg čelika i velike površine Blanco LEMIS serije su izuzetno impresivne. Extra velika zdjela je idealna za nespretno posuđe.

LEXA

Blanco LEXA se ističe svojim nježnim oblicima s snažnim akcentima. Ovaj funkcionalni asortiman sudopera savršeno se uklapa u svaki dizajn kuhinje. Harmonične vanjske konture sjajno se uklapaju uz sve vrste izgleda.

LIVIT

Blanco LIVIT kombinuje moderan izgled s obiljem prostora. Sudoper ima udobno veliku zdjelu i prostrani ocijedni dio. Stoga je LIVIT praktično rješenje za moderne potrebe života. Serija nudi košaru za otpatke od nehrđajućeg čelika.

METRA

Doživite vizualnu privlačnost. Sa svojim ravno usmjerenim dizajnom, ovaj asortiman sudopera savršeno se uklapa u sve vrste kuhinjskih stilova. Ravan rub se savršeno uklapa u svaki ambijent. Prostrani sudoperi METRA nude dovoljno prostora.

NAYA

Prijateljski dizajn s glatkim linijama, velikodušnim oblicima i robusnim materijalom idealan je za savremene kuhinje prepune aktivnosti. To je vjerovatno razlog zašto je praktična porodica NAYA od BLANCA postala omiljena u mnogim kuhinjama. 

PALONA

Palona nudi prekrasan dizajn za moderne kuhinje. Naš puristički klasičan dizajn u keramici uključuje prostranu XL zdjelu sa neprekidnim rubom za slavinu, pružajući vam dovoljno prostora čak i kad je prostor ograničen.

PANOR

Tražite savršeno rješenje za tradicionalnu, ali modernu kuhinju u seoskom stilu? Blanco PANOR je upravo keramički sudoper koji vam je potreban. U sofisticiranoj kristalno bijeloj boji, asortiman Panor impresionira svojim elegantnim linijama. 

PLEON

Veliki volumen, vječna elegancija i atraktivne boje – Blanco PLEON impresionira na svim poljima. Sa svojim ravnim linijama i obiljem prostora, serija PLEON, izrađena od Silgranita, ima dubinu od 220 milimetara i savršeno se uklapa u širok spektar kuhinja. 

RONDO

Blanco RONDO je ultimativni kompaktni sudoper za male kuhinje. Sa svojim zaobljenim oblikom svedenim na osnovne elemente, ovo je pametno rješenje za one koji žele nešto drugačije u svojoj kuhinji. 

RONDOSOL

Blanco RONDOSOL nudi vremenski bezvremenski okrugli dizajn sudopera u higijenskom nehrđajućem čeliku sa matiranom završnom obradom. Oblik okrugle zdjele se lijepo uklapa u svaku kuhinju. 

SOLIS

Fantastičan kompletan paket koji kombinuje dizajn i funkcionalnost – možete se osloniti na atraktivan sudoper od nehrđajućeg čelika Solis u modernom dizajnu za optimalno iskorištenje prostora u vašoj kuhinji. 

SONA

Moderan izgled Blanco SONA modela savršeno se uklapa u savremene kuhinje. Sudopere iz porodice SONA nude mnogo praktičnosti zahvaljujući prostranoj glavnoj zdjeli i velikoj dodatnoj zdjeli. Praktičnost je ključna.

SUBLINE

Subline impresionira svojom velikom veličinom zdjele i kompaktnim izgledom. Dizajn zdjele odlikuje se elegantnom, ravnolinijskom geometrijom. Kako se Subline gotovo potpuno ukida ispod radne površine idealan je za minimalističke moderne kuhinje. 

SUPRA

Supra se ističe nenametljivim, vječnim dizajnom. Njegov klasičan izgled se predivno uklapa u svaku kuhinju. Modeli za sudopere za ugradnju ispod radne površine omogućavaju fleksibilne kombinacije koje se mogu prilagoditi vašem dizajnu kuhinje.

TIPO

Prostrano i praktično. Osnovna praktičnost koju pruža Blanco TIPO – dobro se uklapa u svaku kuhinju. Nehrđajući čelik sudopera je čvrst i lako se čisti, sve to uz vječni dizajn.

TOP

Predstavljaju idealno rješenje za jednostavne potrebe, kao što su u prostorijama za veš, malim kuhinjama u stanovima, apartmanima za odmor ili garažama. Ovi čvrsti sudoperi od nehrđajućeg čelika nude pouzdan kvalitet po privlačnoj cijeni. 

VILLAE

Moderna nota tradicionalnom seoskom stilu. Blanco VILLAE kolekcija keramičkih sudopera je elegantna, vremenski beskrajna, izdržljiva i može biti samostalno dizajnersko obilježje.

VINTERA

Poznati oblik sa uočljivom prednjom stranom je prilagođen modernom estetikom sa savremenim dizajnom i privlačnim granitnim izgledom u Silgranit materijalu. Rustična, a ipak elegantna izjava za kvalitetne kuhinje u modernom seoskom stilu.

ZENAR

Ako tražite veliki sudoper, ZENAR će svakako zadovoljiti vaše potrebe. Iskoristite veliku zdjelu koja bez problema prima čak i nespretne tanjire ili plehove za pečenje. Glatki prijelaz na ocijedjivač takođe pruža praktičnost i atraktivan izgled.

ZEROX

Naša preporuka je da kombinujete ZEROX sa radnim pločama od tamnog prirodnog kamena kako biste stvorili izvanredne akcente unutar vašeg prostora. Uprkos svom purističkom dizajnu, ZEROX nudi niz opcionalnih dodataka za rad.

ZIA

Sudopere iz porodice Blanco ZIA impresioniraju svojim vječnim, elegantnim dizajnom, visokim nivoom praktičnosti i materijalima koji su laki za održavanje. Različite veličine i raspored zdjela ne ostavljaju nikoga ravnodušnim.